تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

پشتیبانی

پشتیبانی تلفنی
تحقيق درباره فواید و مضرات انواع روغن و كره


فرمت فایل :word (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد صفحات 22صفحه   عنوان تحقيق: فواید و مضرات انواع روغن و كرهاستاد محترم :جناب آقای مهندس گاراژیانگردآورنده:‌‌‍امیر محمودی  پاییز87فواید و مضرات انواع روغن و كره روغن نارگیل فواید روغن نارگیل بر سلامتی، مراقبت از پوست و مو، تسکین استرس، بیماری های قلبی، کلسترول، کاهش وزن، مشکلات کلیه، هضم، متابولیسم، فشارخون بالا، سیستم ایمنی، بهداشت دندان، دیابت، قدرت و استحکام استخوانها، HIV و سرطان را در بر می گیرد.روغن نارگیل معمولاً روغن محبوب ورزشکاران و به ویژه بدنسازان و افرادی است که رژیم می گیرند. دلیل این مسئله آن است که روغن نارگیل کالری کمتری نسبت به سایر روغن ها دارد و محتوی چربی آن به راحتی تبدیل به انرژی می شود و موجب انباشته شدن چربی در قلب و ع

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق روغن سبوس برنج


روغن ها و چربیها از زمانهای بسیار دور یکی از اجزاء اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده است که یک گرم آن حدود 2/9 کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. در حال حاضر با توسعه کشت دانه ها و میوه های روغنی فقط درصد کمی از نیاز چربی و روغن مصرفی را می توان تأمین کرد از این جهت میزان قابل ملاحظه ای روغن خام از خارج از کشور وارد می شود لذا به نظر می رسد که منابع روغنی  که کمتر مورد توجه قرار گرفته اند استفاده شوند. با توجه به میزان تولید انواع برنج در کشور بطوریکه می توان تقریباً 4 میلیون تن شلتوک، سالانه از واریته های مختلف برنج به دست آورد که حدود 60 هزار تن را تأمین می نماید. از طرفی با ارزش بودن روغن سبوس برنج از نظر تغذیه ای، بالا بودن میزان آنتی اکسیدانها، نسبت مناسب بین اسیدهای چرب امگا 6 به امگا3، وجود کلسترول مفید (HDL)، پایداری و ..

ادامه مطلب  
پاورپوینت آماده; بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن


مطالب اسلایدهای ابتدایی این پاورپوینت به شرح زیر است تعداد اسلاید : 31 اسلاید1 بررسی خواص و کاربردهای روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن 2 تاریخچه برنج برنج از محصولات زراعی قدیمی است.قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد.مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین می باشد. کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده. 3 مشخصات گیاه شناسی برنج گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد.دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ، یعنی 15 تا 20 سانتی متری خاک پراکنده می باشند.ساقه برنج توخالی ، استوانه ای و صاف می باشد و روی آن تعدادی گره، بین 10تا 20 عدد وجود دارد.معمولاًگ

ادامه مطلب  
بررسی جذب سطحی اسید سیتریک با استفاده از سبوس برنج


چکیدههدف از این پژوهش، بررسی امکان استفاده از سبوس برنج به عنوان یک جذب کننده طبیعی برای حذف اسیدسیتریک زیان آور از محلول های آبی و آب آشامیدنی آلوده، تاثیر پارامترهای دما، زمان، غلظت اولیه ی اسید و مقدار جذب کننده در فرآیند جذب است. برازش تجربی داده های جذب اسیدسیتریک از محلول های آبی با استفاده از چندین مدل جذبی انجام شده است. همچنین ترمودینامیک و سینتیک جذب مورد بررسی قرار گرفته است. نتایج به دست آمده از اثر زمان بر روی فرآیند جذب نشان می دهد که پس از 60 دقیقه فرآیند جذب به تعادل می رسد. همچنین نتایج آزمایش ها نشان می دهد که با افزایش دما و غلظت اولیه اسیدسیتریک، میزان جذب اسیدسیتریک کاهش و با افزایش مقدار جذب کننده و زمان، میزان جذب افزایش می یابد. نتایج بررسی همدماهای لانگموییر، فروندلیچ و تمکین نشان می دهد ک

ادامه مطلب  
تخقیق در باره اثر سبوس گندم بر روی خواص خمیرنان وبهبود کیفیت آن


فرمت فایل:word –تعدادصفحه:16:لینک داونلود:پایین صفحهقسمتی از متن تحقيق:به کمک دستگاه فاینوگراف می توان میزان جذب آن آردی  را که مورد نیاز  است  برای رسیدن به غلظت  مناسب خمیر  اندازه گیری کرد. درصد سبوس اضافه شده و اندازه ذرات سبوس  بر روی پارامترهای  فارینوگراف تاثیر می گذارد . در نتیجه افزایش  سبوس (بخصوص ذرات سبوس ریزتر )  به طور معمول  منجر به افزایش  جذب آن خمیر شده (به میزان 5/0)  در واقع بدلیل  پنتوران های موجود در سبوس  و در نتیجه شماربزرگتر  گروههای  هیدروکسید در ساختار فیبر می باشد که اجازه می دهد  آب بیشتری  از طیق باند شدن با گروههای هیدروکسید احاطه شود . . در ضمن اندازه ذرات سبوس کوچکتر  باعث

ادامه مطلب  
پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن


         نوع فایل power pointقابل ویرایش 31 اسلاید قسمتی از اسلایدهاگیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد.دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ، یعنی 15 تا 20 سانتی متری خاک پراکنده می باشند.ساقه برنج توخالی ، استوانه ای و صاف می باشد و روی آن تعدادی گره، بین 10تا 20 عدد وجود دارد.معمولاًگره ها ومیان گره ها توسط غلاف برگ احاطه می شوند.بیشترین محصول بین30 درجه عرض جغرافیایی جنوبی و45 درجه عرض جغرافیایی شمالی به دست می آید.بیشتر گونه های برنج روزهای کوتاه را می پسندند . فهرست مطالب و اسلایدهامشخصات گیاه شناسی برنج ساختمان برنجترکیب شیمیایی سبوس برنجروغن سبوس برنجاثرات روغن سبوس برنج بر سلامتکاربردهای سبوس برنج استخراج روغن خ

ادامه مطلب  
دانلود تحقيق تاثیرشرایط اقلیمی بر کشت برنج در منطقه میانه (موردی آچاچی وممان)


امروزه بزرگترین مشكل در اقلیم شناسی كشاورزی،‌اثر عناصر آب و هوایی بر محصول است. رشد گیاه به تمام عواملی بستگی دارد كه در محیط زیست اعمال می شوند. هیچ مطلوبیت ساده ای برای هر یك از عوامل وجود ندارد كه بدون توجه به وضعیت دیگر عوامل توجیه شود. تمام محصولات كشاورزی در این مساله كه به طور طبیعی رشد نكنند دارای حدود آستانه طبیعی معینی از عناصر آب و هوایی هستند، ولی پرورش و انتخاب تدریجی این آستانه ها برای بسیاری از محصولات مانند: گندم، جو، برنج، ذرت و … قابل ملاحظه و دسترسی است. یعنی روش های مورد استفاده كشت گاهی در ارائه تغییر قابل ملاحظه در میكروكلیما نقش مهمی را ایفا می كند.[1]انسان بر خلاف جانوران و گیاهان سعی نموده است محیط اطراف خود را بشناسد و سپس به نفع خود ان را تغییر دهد و بعب

ادامه مطلب  
تحقيق در مورد چربی ها (لیپیدها)


فورمت فایل:word(قابل ویرایش) تعداد13صحفه    چربی‌ها وظایف مختلفی را در سلول بر عهده دارند. چربی گاهی برای ذخیره انرژی به کار می‌رود. در دیواره سلول هم مولکول های لیپید به کار رفته است. چربی‌ها از واحدهای ساختمانی کوچکتری به نام اسید چرب تشکیل شده اند. هر مولکول اسید چرب از دو قسمت تشکیل شده است: یک زنجیر هیدروکربنی بلند و یک گروه اسیدی کربوکسیلیک. زنجیر هیدروکربنی آب گریز است و سر اسیدی مولکول، آب دوست. اسیدهای چرب منابع غذایی بسیار خوبی هستند. انرژی ای که از یک مولکول اسید چرب به دست می‌آید، تقریبا دو برابر انرژی حاصل از مولکول گلوکز است. مهم ترین ویژگی اسیدهای چرب اینست که می‌توانند در کنار هم قرار گیرند و یک لایه دو جداره را ایجاد کنند. این لایه غیر تراوا است، یعنی اجازه نمی دهد که مو

ادامه مطلب  
تحقيق در مورد انواع روغن‌های


فرمت فایل:WORD(قابل ویرایش) تعداد 12 صحفه    فندق فَندُق (نام علمی: Corylus avellana) درختچه‌ای است به ارتفاع تقریباً دو متر که در نواحی مساعد تا ارتفاع 6متر نیز می‌‌رسد. درخت فندق بومی اروپا و آسیای صغیر است برگهای درخت فندق پهن و نوگ تیز با دو ردیف دندانه، برنگ سبز و یا دمبرگی بطول تقریباً یک سانتیمتر می‌‌باشد فندق دارای دو نوع گل نر و ماده است که بصورت سنبله آویخته در پائیز ظاهر می‌شود. فندق گرد 2/5-1/5 سانتیمتر است. دارای پوششی سبز رنگ بوده که پس از خشک شدن تدریجا از آن جدا می‌گردد.ترکیبات شیمیاییمغز فندق که یکی از خشکبار است در حدود 60 درصد روغن دارد که برنگ زرد روشن بوده و دارای طعمی ملایم و بوی مطبوعی می‌‌باشد. این روغن بمصرف تغذیه، ‌عطرسازی و نقاشی می‌&z

ادامه مطلب  
دانلود پروژه طراحی مرکز تحقيقات برنج


در فصل نخستین رساله، ابتدا موضوع پروژه به تفصیل معرفی و هدف از انتخاب موضوع بیان می گردد و اهداف و وظایفی که برای این پروژه در نظر گرفته شده به اختصار توضیح داده می شود تا بر ضرورت طرح تاکید گردد.اطلاعات اولیه ای که برای انجام پروژه به آن ها نیاز داریم نیز در این فصل گردآوری شده است. در ادامه مکانی که برای پیاده سازی طرح در نظر گرفته شده همراه با ذکر دلایل عنوان می شود. در پایان روش هایی که به کمک آن اطلاعات این رساله جمع آوری شده بیان می گردد. 1-1)تبیین موضوع :برای بیان موضوع رساله، معرفی موضوع پروژه و معرفی برنج به صورت مختصر به عنوان جزو پایه ای این تحقيق ضروریست. معرفی اولیه به همراه اهداف و وظایف در نظر گرفته شده برای پروژه در زیر آورده شده است : 1-1-1)معرفی موضوع پروژه :موضوع در نظر گرفته شده برای پروژه ی طرح نهایی ،

ادامه مطلب  
صفحات ادامه نتايج:  1 
logo-samandehi